Suzy-Q

Suzy-Q is een Nederlands damesmerk met een eigen gevoel voor mode. Betaalbaarheid, kwaliteit en pasvorm zijn dan ook de signaturen.

Het modemerk maakt zijn collecties om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en hun zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken dan ook over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Voor elke maat geldt dat elegantie, comfort en kwaliteit voorop staan.

Suzy-Q levert twee hoofdcollecties per jaar en speelt met korte programma’s in op de laatste modetrends en kleuren. Elke collectie bevat een aantal thema’s om zo mooie en goed afgestemde combinaties te maken.

Van stoere basics, tot elegante must-haves en mooie stijlitems, Suzy-Q is er om de moderne vrouw op haar wenken te bedienen

Vanuit de Suzy-Q showroom in Diemen wordt gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties voor de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Suzy-Q levert aan ca. 300 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Heeft u interesse in ons merk of bepaalde artikelen dan kunt als geinteresseerde particulier via mail : info@suzy-qjeans. nl of telefonisch : 020 6179375 contact met ons opnemen.

Bent u geinteresserd als detailist dan kunt u contact opnemen met onze agent in uw regio of telefonisch of per mail een afspraak maken